Geniet
van de
nieuwe natuur

Kom samen struinen door de natuur in de Overtoom en het Middelveen!

Is het een Grutto? Een Kievit? En hoe heten al die prachtige bloemen? Je ontdekt het tijdens de natuur- en ontdekkingstocht voor groepen , bij Het Overveen!

Begin lekker ontspannen met uitleg over het gebied door Henk. Daarna op pad: een prachtige wandeling van ongeveer 5 kilometer midden door de natuur, met bezoekje aan de vogelkijkhut. De gidsen kunnen eindeloos vertellen… Na afloop staat er koffie/thee of fris met appelgebak klaar + een consumptie.

Het arrangement kost € 10,- p.persoon voor groepen vanaf 8 tot en met 12 personen. Kinderen t/m 10 jr. € 6,- en er ligt een gratis leenverrekijker klaar voor de kids. Zo hoef je niets te missen.

Alleen voor groepen is het mogelijk een avond te wandelen met de gids, op afspraak. Overdag alleen als er een gids beschikbaar is. Denk ook eens aan onze huifkartocht door de prachtige omgeving!

Aanwezig om 19.00 uur aan de Veendijk 4 te Rijssen, bij Het Overveen. Reserveren 0548-542364.

Reserveer
direct een
appartement!

Wilt u er even tussenuit?

Van de Twentse en Sallandse natuur genieten? Fietsen wandelen of klootschieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kopje koffie bij ons op het terras tot een volledig verzorgd arrangement!